Najnovšie recenzie zo sekcie Podlahové umývacie stroje
- pohodlná práca pri umývaní podláh v domácnosti rôzneho typu
- výrobok je optimálny na stieranie prachu a neodolných nečistôt, ale je menej účinný na čistenie odolejších zaschnutých škvŕn
- pomerné malá výdrž na jedno naplnenie nádoby - je potrebné častejšie dopĺňanie vody s čistiacim prostriedkom
- únik kvapaliny s odpadovej nádoby - pri práci (1x) mi zo zadnej odpadovej nádoby odkvapkávala špinavá voda a na okraji sa tvorili sa penové bubliny
- vyborný pomocník, šetrí čas, ruky,chrbat
- nedostane sa pod nabytok, postel
- Pred čistením podlahy netreba vysávať
Troška ťažší. Po dlhšom upratovaní bolí ruka. Sací výkon by mohol byť vyšší.
Žena mi pílila uši, že musí upratovať veľký dom. Tak som povedal, že to budem robiť ja, aby som to stále nemusel počúvať . Objednal som si tuto mašinku, nech mi to ide rýchlejšie. Umyl som dom raz, potom si to chcela vyskúšať ona. Nevedela si to vynachváliť ako to super umýva a šetrí to čas. Od vtedy umýva len ona :-). Rozhodne to bola dobrá kúpa!!!
Treba si uvedomit, ze je to predovsetkym mop. Drobne smietky vysaje, ale velke odstreli. Ja mam dvoch psov a karcher pouzivam kazdy druhy den. S chlpami si poradi tiez. Raz za tyzden je potrebne pouzit vysavac, aby sa povysavalo pod postelou a sedacia suprava. S karchrom som uplne spokojna. Je pomerne lahky. Urcite umyje lepsie ako obycajny mop. Po pouziti je treba valceky umyt a dat vysusit. Nic narocne. Urcite vyrobok odporucam.
- Nezanecháva cmuhy
- Veľmi rýchlo vyschne podlaha
- Smeti krásne povysava
- Skvelý pomocník pre upratovanie
- Mala nadrzka na špinavú vodu
- Slabo vysáva vlasy
- Škoda že nefunguje sám
velmi efektivne zariadenie
- mala som ho kúpiť skôr... 2 v 1, vysávač aj mop. Super.
- super, som veľmi spokojná
malá nádoba našpinavú vodu - treba ju často vylievať
- Rýchle čistenie
- Pri čistení väčšej plochy cca 100m2 a viac je dosť nepohodlný na držanie-preťažuje ruku,berie iba drobné nečistoty,neumýva rovnomerne na celú plochu obidvoch valcov /ako je to v reklame :-) /
Jednoduchá obsluha
Kärcher FC 5 1.055-500.0
Pridané: 24. decembra 2017
(naposledy upravené 24. decembra 2017)
Zakúpený v AkcioveNaradie.sk
- Podlaha v celom dome umyta za 5 min s litrom vody. Odporucam
- umyje precízne a za moment aj dlážka vyschne
- dosť ťažký pre staršieho človeka
Vynikajúci pomocník na údržbu dlážky, pri mojich 3 mačkách je to ideál!!!
Škoda že Mall už nedrží otočné kefky
- ...skvele čistí...
- časté vylievanie špinavej vody - malá kapacita nádržky
..vynikajúco čistí podlahu, čistenie mopom bolo o ničom, toto fakt tú špinu berie všetku....jediné čo možno vytknúť je nadrž na znečistenú vodu, ktorá má malú kapacitu a treba ju často vylievať...
Asi najlepšie fungujúci elektrický MOP akým sme kedy umývali, drhli a zároveň vysávali plávajúce a keramické podlahy.
:o)
- umýva precízne
- dostanete sa takmer na každé miesto
- umyje rýchlo dosť veľkú plochu
- nezanecháva šmuhy
- možnosť dať rôzne čistiace prostriedky
- vhodný na linoleum, kachličky, laminátové podlahy.....
Kärcher fc 5 premium je vhodný na všetky tvrdé plochy, vrátane linolea. Čistí dôkladne, keď máte nejaké škvrny stačí prístroj chvíľu podržať na zašpinenej ploche a vyčistí ju. Menšie problémy má pri trblietkach, umelých hviezdičkách a väčšom kúsku zaschnutého blata. Práca s ním je ľahká. Povysáva aj vlasy. Ja som s prácou a výsledkami s ním spokojný. S normálnym mopom by určite taký efekt nebol. Čistenie prístroja je jednoduché. Stalo sa mi, že sa pri umývaní veľkého priestoru upchal a prestal vypúšťať a vysávať vodu, ale rozobral som na mieste hlavu a očistil a všetko fungovalo perfektne. Produkt rozhodne odporúčam. Ušetrí kopec času a výsledok je super.
Prvé skúsenosti sú dobré
Super značka
x
Zobrazujem 161 - 180 zo 195 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 8 [ 9 ] 10 Ďalšie »